LOADING

Over bruidsfotograaf Peter Lammers

Goede bruidsfoto's zorgen ervoor dat je elke keer weer kunt genieten van alles wat jouw huwelijksdag zo bijzonder maakt.

Ik vind het belangrijk dat je op de mooiste dag van je leven op je gemak bent en dat je van je bruiloft kunt genieten. Ik zorg er daarom voor dat je je over de fotografie totaal geen zorgen hoeft te maken. Ik ben al ruim tien jaar bruidsfotograaf en ben bekend met alle populaire trouwlocaties. Ik woon in Deventer maar werk in heel Nederland en daarbuiten. Door mijn achtergrond als concert- en theaterfotograaf kan ik als geen ander inspelen op onverwachtse situaties en ben ik gewend om te fotograferen in omgevingen met weinig licht.

Interesse? Check of ik plek heb.

Op de homepage van deze site staan diverse foto's waar ik erg blij van word. Zo kun je vast zien of mijn stijl past bij jou. Met goede en professionele foto's kun je naderhand elke keer weer dat gevoel terughalen van alle bijzondere momenten die hebben plaatsgevonden.

Ook niet onbelangrijk: ik kom in pak naar je bruiloft. Zo kan ik opgaan tussen jouw gasten en nagenoeg onzichtbaar aan het werk gaan. Hieronder zie je mij aan het werk bij Kasteel Engelenburg in Brummen.

Na het fotograferen en bijwonen van bijna tweehonderd bruiloften, weet ik inmiddels waar je als bruidspaar allemaal tegenaan kunt lopen op zo’n dag. Veel dingen zijn te voorkomen, je moet ze alleen even weten.

Ontvang alle tips voor een perfecte huwelijksdag!

Ja, stuur mij alle tips

Over bruidsfotograaf Peter Lammers

Het maken van een bruidsreportage vind ik het leukste wat je als fotograaf kunt doen. Mijn stijl van fotografie is ongedwongen, registrerend en romantisch. Dat wil zeggen: ik houd ervan om dingen vast te leggen zoals ze zijn zonder daarbij iets in scene te zetten. Je hoeft dus niet of nauwelijks te poseren. Bij de 'officiële' reportage geef ik je enkel kleine aanwijzingen en zorg ik ervoor dat je partner en jij helemaal jezelf kunnen zijn.

Ik vind het leuk om mijn kennis, ervaring en technieken met anderen te delen. Elk jaar geef ik enkele weekendworkshops voor startende (bruids)fotografen. Inmiddels zijn er al ruim zeventig fotografen die bij mij een opleidingstraject hebben gevolgd.

Wat zeggen anderen over mijn werk als bruidsfotograaf

"Peter heeft, tezamen met tweede fotograaf Anita, gedurende 15 uur (!) alles vastgelegd wat er tijdens onze trouwdag is gebeurt! En dat terwijl we helemaal niet doorhadden dat ze er waren. Hierdoor hebben we niet alleen een groot aantal fantastische foto's maar ook een minutieus verslag van deze prachtige dag! Met de reportage kunnen we op elk gegeven moment de gehele dag herbeleven tot in de lengte der dagen! Al met al een zeer fijne ervaring met een zeer mooi en professioneel resultaat!" Judith & Ronnie - Deventer (hieronder een paar foto's uit deze reportage)


"Peter heeft onze trouwdag op fantastische wijze vastgelegd. Wij zijn bijzonder tevreden en blij met het resultaat. Ook het voortraject hebben wij als zeer prettig ervaren. Peter nam de tijd voor ons én wat voor ons heel belangrijk was: afspraak is afspraak! Op de dag zelf was Peter dan ook aanwezig op de afgesproken tijd en is hij zelfs nog iets langer op ons avondfeest gebleven dan afgesproken.

Verder vonden wij het erg prettig dat Peter van nature een rustig persoon is, zodat de shoots relaxt verliepen. Wat wij op de dag zelf ook aan Peter vroegen, alles kon geregeld worden en niets was te veel. Wij bevelen Peter dan ook aan iedereen aan." Manon en Herwin van Schot (hieronder een paar foto's uit deze reportage)

"Peter is een zeer bekwaam en vriendelijke fotograaf. Hij is een goede gast op je bruiloft en kleed zich ook zo. Over het resultaat van de reportage van Peter hebben wij ons nooit druk gemaakt. Tijdens een eerste ontmoeting in het IJsselhotel hebben wij reeds zijn werk bekeken en waren meteen enthousiast. Het resultaat heeft ons dan ook niet teleurgesteld. Peter heeft oog voor detail en legt de dingen op zo'n manier vast dat je achteraf de sfeer proeft in de foto's zoals de sfeer op de dag zelf ook was. Zo hebben wij een compleet beeld van onze dag in een schitterend mooi album in onze kast liggen. Dit album pakken we er nog regelmatig bij om terug te genieten! Als wij de bruiloft nog eens over zouden mogen doen willen wij Peter er graag weer bij hebben!" Jasper en Gea Bouman - Hengelo

"Somehow, Peter made every one of the 60+ people at our event look absolutely fantastic. Is it voodoo? I can't say, but Peter is clearly a fantastic photographer and was exceptionally easy to work with." Fam. Berlik - Verenigde Staten

"Een poosje geleden een super toffe love shoot gehad met Peter! Peter nam de tijd, en ging super enthousiast te werk. Zijn open houding geeft een goede sfeer, waardoor je je snel op je gemak voelt. We hebben een hele gevarieerde selectie ontvangen met creatieve beelden! Kortom zeker een aanrader." Cynthia en Jaroen - Oldekerk

"Very pleasant cooperation, beautiful photos, professional attitude and expertise." Maria Barathe - Rotterdam (hieronder een paar foto's uit deze reportage)


"Als fotograaf voor onze trouwerij zochten we iemand met een oog voor dingen die wijzelf niet zouden zien, met misschien wel meer oog voor onze gasten dan voor onszelf. Peter heeft dat oog. Zijn fotoreportage was mooi, verrassend en brengt bij ons meteen het goede gevoel van onze trouwdag terug. En ook heel belangrijk: Peter is gewoon een hele leuke man om op je bruiloft te hebben." Mees & Lotte Roelofs - Amsterdam