LOADING

In deze blog een aantal van mijn favoriete foto’s uit de reportage van Ferdy en Noemi. Samen met second shooter Karen Leijzer hebben we na de voorbereidingen in de ochtend ‘officiële’ foto’s gemaakt in het

READ MORE...

De Buitink 5Hoekloop is een jaarlijks terugkerend hardloop evenement in de Deventer wijk de Vijfhoek. Sinds de oprichting ben ik aan de organisatie verbonden als sponsor en als huisfotograaf. In deze blog mijn 10 favoriete

READ MORE...

Remco en Priscilla zijn recent getrouwd, in deze blog een aantal van mijn favoriete foto’s! Vanuit het ouderlijk huis van Priscilla zijn we samen Deventer ingetrokken voor het maken van de officiële foto’s. Dat hebben

READ MORE...

Dit prachtige linnen album is leverbaar in een groot aantal verschillende kleuren omslag. De pagina’s zijn verlijmd waardoor deze erg stevig zijn. Standaard zitten er 40 pagina’s in dit album. Een bijpassende bewaardoos en ouderboekjes

READ MORE...

Afgelopen weekeinde was de vierde editie van mijn tweedaagse workshop bruidsfotografie. In twee dagen tijd heb ik 14 bruidsfotografen meegenomen in de wereld van bruidsfotografie. Op vrijdag waren we te gast bij Fooddock in het

READ MORE...

Met een temperatuur rond het vriespunt foto’s maken rondom het Indiëterrein in Almelo. Zo begon de trouwdag van Manon en Herwin. Ondanks de lage temperatuur was er super mooi zacht licht. Perfect voor het maken

READ MORE...

De ‘academy’ blogs zijn geschreven voor collega (bruids)fotografen maar ook voor de bruidsparen die interesse hebben in de technische achtergrond van (bruids)fotografie. Ik ben al ruim tien jaar werkzaam als bruidsfotograaf, mijn kennis deel ik

READ MORE...

Het Dickens Festijn in Deventer staat elk jaar weer op mijn fotografie agenda. Al een groot aantal jaren lang. Naast gewoon een hele gezellige dag met het zien van veel bekenden is het voor mij

READ MORE...

Trouwen in de maand december heeft altijd iets magisch. Maria en Alain deden dat bij Kasteel Engelenburg in Brummen. In het bijzijn van een gezelschap bestaande uit maar liefst elf verschillende nationaliteiten gaven ze elkaar

READ MORE...
1 2 4